Investeringer for december

P2P-lån og virksomhedslån tilbyder investoren en god renteindtægt. Den gennemsnitlige årlige renteindtægt har været 3-8% efter at have taget hensyn til kredittab. Lån giver også investorer adgang til en helt ny aktivklasse for at diversificere deres kapital. Afkastet på P2P-lån korrelerer ikke væsentligt med aktie- eller andre rentemarkeder, hvilket gør P2P- og virksomhedslån til et godt supplement til forvaltning og diversificering af kapital.
Investering som passer alle
Overvejer du et nyt investeringsalternativ til at diversificere din investeringsportefølje, eller overvejer du at begynde at investere? Investering i P2P-lån er gjort nemt og gennemførligt for alle, uanset om du er en mindre investor, vil investere langsigtet eller er en institutionel investor. Vi sikrer en konfidentiel og sikker måde at investere i lån til privatpersoner og virksomheder. Vi har brugt vores ekspertise og store erfaring i kreditrisikostyring og investeringer, til at bygge vores onlinetjeneste, som i dag er den største og mest avancerede crowdfunding platform i Norden. Vi gør investering i P2P-lån muligt for alle, helt gratis.
Bliv bankmand i 2021
Investering i private og erhvervslån giver dig adgang til en aktivklasse, som banker tidligere havde eneret til. Bankernes lønsomhed er baseret på at modtage indskud af penge for at derefter låne dem ud til låntagere, men til en højere rente. I Fellow Finances lånetjeneste, fjerner vi banken som en unødig mellemmand og investoren vælger selv, hvem denne ønsker at yde kredit til. På denne måde, kan investoren beholde hele renteafkastet fra sine udlånte penge, uden at skulle betale nogen gebyrer til banken. Hvorfor låne penge ud til en bank med nul-rente, når du kan gøre det direkte til andre med en højere rente, begrænset risiko og helt gratis?
Kredit risikostyring
Fellow Finance finder, identificerer og evaluerer alle låneansøgere. Låntagere må ikke have en betalingsanmærkning, og den månedlige indkomst skal være tilstrækkelig til at tilbagebetale lånet sammen med andre udgifter. Du vælger selv til hvem og til hvilke vilkår, du er villig til at låne dine penge til. For at lette dette, vurderes alle kreditværdige låntagere på en skala fra 1-5 ifølge vores kreditværdighedsmodel. Kreditvurderingen er baseret på Microsoft Azure Machine Learning Model, som indeholder hundredvis af forskellige variabler. Kreditvurderingen vurderer og bedømmer låntagerens betalingsevne og den kreditrisiko som medfølger.
Diversificering af porteføljen
Du kan nemt diversificere din investering i hundredvis af lån, hvilket reducerer din kreditrisiko betydeligt, og samtidigt muliggør det at få en god afkast med lav volatilitet. Vi tilbyder også muligheden for at diversificere din låneportefølje geografisk i danske, finske, polske og tyske P2P-lån samt finske og polske virksomhedslån og fakturafinansiering. Ved at sprede din investering i mindst 100 forskellige lån, vil dette også bidrage til at reducere din kreditrisiko. Højst 1 % af den samlede kapital, burde investeres i en enkelt låntager inden for et enkelt lånemarked. Ved at investere i lån får du adgang til en helt ny aktivklasse, som generelt har en meget lav korrelation med aktiemarkedet. Dette gør det til et nyttigt alternativ for investorer, som ønsker at diversificere deres portefølje yderligere.